- Úvod
- GASTRO ZAŘÍZENÍ, Vitríny
- Chladící zařízení
- lednice na zrání masa
- SLEVA na IČO! info. v obchodě. NORDline DA 199 lednice na zrání masa
SLEVA na IČO! info. v obchodě. NORDline DA 199 lednice na zrání masa
- Novinka
- Akce
- Doprava ZDARMA

- Specifikace
- Parametry
- SLEVA na IČO! info. v obchodě. NORDline DA 199 lednice na zrání masaskladem - na dotaz56 782 Kč46 927 Kč bez DPH
Zvýhodněná záruka druhým rokem je pouze na náhradní díl zdarma. Práci servisu si zákazník platí sám. Podmínkou záruky je registrace do 21 dnů od koupě výrobku na stránkách dovozce www.nosreti-velkoobchod.cz
Omezené množství skladem za cenu 43.200,-Kč s DPH. Volejte prosím pro informaci o ceně a dostupnosti zboží! Doprava zdarma po celé ČR.
Lednice na suché zrání masa.Lednice DRY AGE Vám zajistí zrání masa do té nejvyšší kvality. Je vhodná do restauračních provozů, do řeznictví ale i pro domácí použití. Pokovené Low-E sklo poskytuje nejvyšší úroveň tepelně-izolačního výkonu lednice. Vlastnosti: ventilované chlazení*černé opláštění*volně stojící*vlhkost vzduchu 60 - 85 %*rám dveří z nerezové oceli s dvouvrstvým Low-E sklem*1 roštová police*nerezová rukojeť*3 x závěs*dotykový ovladač*LED displej*účinný dezinfekční systém UVC*LED osvětlení*Napětí 230 V / 50 Hz Další informace : www-výrobce, návod
Doporučení: nastavení teploty (2 °C) a vlhkosti (80 %) pro zajištění dokonalého suchého zrání hovězího a vepřového masa*maso na suché zrání musí být čerstvé (ideálně do 5 dní od porážky zvířete)*lze použít i maso zrající ve vakuu, maximálně však po dobu 14 dnů (odstraňte prosím vakuovou fólii)*pro nejlepší suché zrání hovězího masa použijte maso z mladé krávy s běžnou tukovou vrstvou, dobře prorostlé*možnosti zrání: zadní hovězí lze zavěsit na hák do lednice nebo položit jednotlivé řezy na police*v případě zrání jednotlivých řezů na policích věnujte pozornost ochranné vrstvě tuku, která brání ztrátám (ideální velikost řezu je asi 2–4 kg)*doporučujeme nechat maso zrát na kosti*při každém kontaktu s masem používejte ochranné rukavice, nikdy se nedotýkejte masa holou rukou bez rukavicnejlepší doba zrání je 25–28 dní, ale je možno nechat maso zrát i déle než 4 týdny
Pro lepší regulaci vlhkosti uvnitř lednice a intenzivnější chuť masa doporučujeme zakoupit himalájskou solnou desku (není součástí)*V případě zakoupení solné desky:
- rozbalte solné desky a sejměte fólii
- položte solné desky na nerezový plech a vložte plech doprostřed lednice
- každé 2–3 dny kontrolujte, zda je na deskách voda, pokud ano, odstraňte ji