Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá, 8-16 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Informace pro zákazníky
02.03.2019
Seznam servisů v ČR!
Prodáváme zboží pouze od oficiálních českých dovozců! Zboží v našem internetovém obchodě  splňuje nutné technické  náležitosti pro uvedení na trh v Č... číst celé
01.03.2019
Zdarma bezplatný servis
U produktů označených v popisu výrobku záruka 2+2 a 2+3 roky  je zdarma  prodloužený bezplatný servis nad rámec dvouleté zákonné lhůty +2 roky a +3 ro... číst celé
01.01.2019
Kontaktní informace společnosti
  adresa: ORSON TRADING s.r.o.,  Martinská čtvrť 1802, Frenštát pod Radhoštěm  744 01 telefon: 605 268 512,  556 836 881 IČO: 25366475   DIČ: C... číst celé
další informace
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ORSON TRADING s.r.o., se sídlem Martinská čtvrť 1802, IČ 25366475, zapsaná u obchodního krajského soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 15656 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu orsontrading@seznam.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

                      

AEG   Amica    Beko   Brandt   Blomberg   Bravo   Candy   Cata   Concept  Eta     Electrolux   Faber   Goddess  Gorenje   Hyundai   Hoover   Hotpoint-Ariston    Indesit   LG   Lord   Mora  Nordline  Nosreti   Romo   Snaige   Teka   Vestrfost   Whirlpool   Zanussi 

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.