S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení.

KONTAKTY

ORSON TRADING s.r.o.
Martinská čtvrt 1802
744 01 Frenštát p.R.
tel: mobil 605 268 512
tel: pevná linka 556 836 881

NOVINKY, INFORMACE

arr3Zdarma bezplatný servisU produktů označených v popisu výrobku záruka 2+2 a 2+3 roky  je zdarma  prodloužený bezplatný... arr3Seznam servisů v ČR!Prodáváme zboží pouze od oficiálních českých dovozců! Zboží v našem internetovém obchodě  splňuje... arr3Prodejna Frenštát p.R.Rádi Vás uvítame i v kamenné prodejně elektrospotřebičů ve Frenštátě p.R. (bývalá kasárna), kde si... arr3Nový vzhled stránek Změnili jsme vzhled webových stránek.  Doufáme, že se vám bude nynější svěží podoba líbit. ... arr3Sleva při osobním vyzvednutíZískejte slevu při osobním vyzvednutí zboží na naší prodejně. Objednejte si v našem e-shopu zboží a...

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti ORSON TRADING s.r.o., se sídlem Martinská čtvrť 1802, Frenštát p.R., IČ 25366475, zapsaná ukrajského obchodního soudu v Ostravě , oddíl C, vložka 15656 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • Jméno, Příjmení, Adresu bydliště , E-mailovou adresu, Telefon.
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 365 dnů a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • server Seznam poskytovatel E-mailového účtu.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů